Opsætning af Hosted Exchange på Android (h)

Her er en guide til opsætning af E-mail konto på en Android telefon.
Bemærk guiden er lavet på en Samsung Galaxy S2, guide kan variere alt afhængig af mærket på telefonen.
1. Vælg "Indstillinger" i menuen.
2. Vælg herefter "Konti og synkronisering". 
3. Herefter vises en liste af de konti der er oprettet på telefonen. Vi får samtidigt mulighed for at vælge "Tilføj konto".
4. Herefter vælges konto type, vi vil gerne opsætte en "E-mail" konto op på telefonen.
5. Der skal nu indtastes grund oplysninger. Her indtastes "E-mail-adresse" og "Adgangskode". Herefter klikker vi "Udfør" i tastaturet, vi får nu mulighed for at vælge "Microsoft Exchange ActiveSync" i bunden af skærmen.
6. Vi skal nu indtaste flere oplysninger, i brugernavn skrives e-mail adressen og adgangskoden har den taget fra tidligere indtastet. I Exchange-server feltet indtastes: "cas.hostnordic.com", herefter klikker vi "Udfør".
7. Der vil herefter komme nedenstående skærmbillede på telefonen. Den spørger her om vi vil tillade Fjernsikkerhedsadministration, det den spørger efter er om vi vil tillade kontoen kan slettes, uden der er adgang til telefonen. Dette kan bruges, hvis telefonen tabes eller mistes. Vi vælger derfor "OK". 
8. Vi skal nu tage stilling til, hvordan vores "Exchange mail" skal sættes op, vi vælger standard opsætningen og går derfor i bunden og vælger "Næste".
9. Det sidste punkt er navngivning af e-mail kontoen, vi kan her give den et sigende navn, eksempelvis firmanavnet.

Du har nu sat e-mail kontoen op på din Android telefon.